čtvrtek 21. května 2015

Shirtinator #1

Rozhodla jsem si vyrobit nějaké fandom tričko na Shirtinatoru. Rozmýšlela jsem něco mezi HP, Sherlockem a Doctorem Who. Nakonec jsem se zaměřila na Avengers. Přemýšlela jsem, že to udělám ve stylu Kapitána Ameriky... z toho nakonec sešlo.
Se stránkami se pěkně pracovalo a tak je vám zkusím přiblížit.

Shirtinator je skvělá aplikace, kde si zákazník může vyrobit tričko sobě na míru. (A nemusí to být jen tričko, ale i třeba mikina, čepice, polštář, ...) Barva, velikost a potisk, to záleží jen na vašich potřebách. Na webu vůbec není problém se orientovat, všechno je přehledné!

V prvním kroku je třeba si vybrat druh trička, je třeba se rozhodnout, zda-li chcete dámské, pánské nebo dětské a pak také i barvu a velikost.



V druhém kroku vybrat potisk, či text
U potisku máte na výběr buď ty, co už jsou na Shirtinatoru (výběr je velice pestrý), nebo můžete přidat vlastní. Potisk lze dát na přední stranu trička, na záda a v některých případech i na rukáv.
Když přidáváte vlastní potisk, musíte si dávat pozor, zda to ve výsledku bude rozmazané nebo ne, v tom Vás Shirtinator v případě rozmazanosti upozorní. Potisk jde také oříznout, o to se postarají designéři.



Pokud budete chtít na tričko nějaký text, není problém. Je na výběr spoustu fontů i barev. I dalších bláznivých podob textu.

"Miluju sýr!" ve sýrovém fontu.

Pokud máte všechno vybrané, teď už zbývá vyřešit jen to, kam a na čí jméno to mají poslat a jakou cenu musíte zaplatit. To je stejné jako u většina e-shopů.

Stránka je přehledná a i já, s naprosto nulovým orientačním smyslem, jsem se v nich vyznala. Pěkně se s ní pracuje, je jednoduchá a určitě nikomu nebude dělat problém si vytvořit tričko. 

A co jsem si vytvořila? No to bude překvapení. :)

1 komentář: