pondělí 6. července 2015

Shrnutí za měsíc... červen 2015

Červen byl ke konci poměrně dost náročný. Hlavně ten poslední týden, kdy jsem skoro neměla čas si alespoň na chvíli oddychnout.


Přečtené:

Selekce - Kiera Cass ... To je divné, přijde mi to delší, o hodně delší, dobu, co jsem to četla.
Pravda - Robert Muchamore 
Radek, mistr v komplikování vlastního života - Katka Heřmanová ... Nemám slov, prostě úžasné! ♥
Básník - Dominik Dán ... RECENZE
Studie v Šarlatové - sir Arthur Conan Doyle ... Bylo to fajn, určitě si přečtu další díly.
Vampýrská Akademie, Mrazivý polibek, Krvavý slib - Richelle Mead ... Re-reading
Morantologie - Caitilin Moranová ... Ta ženská je prostě skvělá!

Devět knih, pro někoho víc, pro někoho méně... pro mě spíše to druhé. Ale o prázdninách to napravím. Snad.

Rozečtené:

Harry Potter a Fénixův řád - Je to pořádná bichle, která mi v tomhle období dává docela zabrat. Nic to nemění na tom, že si myslím, že jde o nejpovedenější díl z celé série. (Neříkám, že je to můj nejoblíbenější, jen že je nejpovedenější.)

Nové knihy:

Radek, mistr v komplikování vlastního života od Katky Heřmanové - Určitě se podívejte na její blog, kam přidává svou další tvorbu. Třeba Patrik a Lukáš patří k tomu nejlepšímu, co jsem kdy četla. :3 http://arvaripise.blogspot.cz/
Polnočný denník - Maxim E- Matkin Prvního června jsme měli ve škole takový "bazar", výtěžek z něj jsme dali dětskému domovu ve Vesce. Tato kniha (Ve slovenštině.) tam byla také. Za pět kaček... Jsem zvědavá a vůbec nic od ní neočekávám. Vypadá divně... Jestli jste ji někdo četli? Jaká je?

Plány na další měsíc... červenec 2015:

Jedu an tábor, takže polovinu měsíce budu pryč... bez internetu (Bože... to nezvládnu. Neměla jsem se nechat ukecat. -_- ) Moc plánů si tedy nedělám, ale... uvidíme, třeba to nějak dopadne.

2 komentáře:

  1. Vampýrská akademie je prostě srdcovka! :) Také si někdy musím dát re-reading. Jen mě šíleně zklamalo, jak celá série skončila.

    OdpovědětVymazat
  2. 9 knížek je pro mě tak dvojnásobek toho, co poslední dobou za měsíc stihnu přečíst... :D Máš tam super knížky! Obzvlášť Radka bych si ráda přečetla, Arvari píše výborně :)

    OdpovědětVymazat